Reviews


5 stars after 1459 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbetjes waren heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gevarieerd luxe ontbijt, stipte levering en vriendelijke bezorger! 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste maal hier besteld. Bestelling/levering verliep vlot en volgens afspraak. Eten zeer verzorgd en lekker ! We bestellen nog ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden klant :) 2/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker we zitten binnen kort met bezoek en leek ons leuk omdat eens te bestellen maar eerst even zelf geprobeerd en mmmm ! Ontbijtmanden zijn ook steeds super lekker en veel . Doe zo verder ! 1/31/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat bestelling niet compleet was en dat de nalevering pas na klein half uurtje er was. Zelfs geen tegemoetkomen.... hopelijk volgende keer beter als ik nog bestel... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de ribbetje uitgedroogd en zeer weinig sweet te proeven :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tapas als middagmaal. Bestelling thuis bezorgd op het aangegeven uur. Zeer vriendelijk. Voldoende voor grote eters. Een echte aanrader 👍👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel verzorgde maaltijd met smaak bereid. Vlotte levering. Zeker niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was nog warm en het was zeer lekker , een aanrader 1/29/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Last minute nog besteld en na amper 35 minuten al geleverd. Prima service en vooral heel lekker eten. 1/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏼 1/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere kennismaking met Scallies. Doe zo verder en tot nog eens! 1/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect!!! 1/24/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere, verse, gevarieerde tapasschotel 1/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer minder tevreden. Gamba’s waren uitgelopen in de zak, alles zat onder de olie. 4 balletjes in tomatensaus waren wat weinig als volwassene portie. Dit was niet zo duidelijk… Kan gebeuren, was lekker maar we zijn meer gewoon van jullie 😊 1/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top 1/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit en de hoeveelheid van ribbetjes is heel merkbaar achteruit gegaan! 1/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten, top! 1/21/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo, Ik moet zeggen dat we deels teleurgesteld waren deze keer. We hadden namelijk 2 grote aardappelen die een grauwe kleur hadden en apart smaakten. Ook was er een volledig rib bij die ontzettend dik was en hierdoor niet genoeg gebakken was. Soms nog licht rauw. Dit smaakte niet waardoor we dit ook hebben moeten weggooien. Voor deze keer een iets mindere bestelling. Op vlak van bezorgen tip top in orde. Mvg Scott 1/18/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Loved the tiramisu! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kaas was gesmolten bij levering, jammer van de 1,5 € extra. Eten was lekker zoals steeds. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere brunchmand en perfect op tijd geleverd! Top service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg de beloofde gratis desserts (facebook bericht) niet mogen ontvangen. De ribbetjes waren wel heel lekker. We vinden zelfs dat ze beter worden elke keer we bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super bediening en super lekker eten!! We bestellen regelmatig en is altijd lekker! Doe zo verder! Tot snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heel vers en heel lekker. Mooi gepresenteerd. Een aanrader. 1/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was allemaal top! Heel lekker!!! 1/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke nieuwjaarsbrunch. Genieten! 1/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, zeer goede service, en vriendelijke mensen die komen leveren. Voor herhaling vatbaar 12/30/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer een lekker gerechtje. Jacks gehaktballetjes met puree en een vers slaatje. Op tijd geleverd en nog warm. Bedankt!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit, smaakvol, meer dan voldoende en veel keuze..vriendelijke bezorger. Zeker aanrader deze ontbijtmand 12/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg maar de ribbetjes waren echt te veel gebakken 12/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen ging heel vlot, ook de levering was mooi op tijd. We bestelden 3 soorten ribbetjes, er stond op facebook dat er een dessertje bij de Jack Daniels ribbetjes zou zitten maar dat hebben we niet gekregen. Of misschien heb ik het berichtje niet goed gelezen 🤭 Ze waren zeer lekker. De spicy ribbetjes waren ook lekker maar niet allemaal pikant. De zoete ribbetjes vonden we allemaal het minst terwijl we normaal liefhebber zijn van zoete ribbetjes. We vonden ze ook allemaal over het algemeen te weinig gekruid. Goed dat er extra saus bij zit maar ze mochten toch iets meer pit hebben. Wel mooie porties, goeie kwaliteit vlees. Ook verzorgde slaatjes en lekkere lookboter. Krielpatatjes met rozemarijn zeker bijbestellen, heel lekker! 12/13/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Scallie's Ribs 5 stars after 1459 reviews
Scallie's Ribs