Reviews


5 stars after 1191 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker en op het juiste moment bezorgd en nog lekker warm 8/6/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Samengevat: Pasta to die for! (Smaak)bommetje! 8/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vermoedelijk de verkeerde bestelling gekregen. Het voorgerecht ontbrak en een van de pasta's werden ribbetjes. Ik had gelukkig stiekem meer zin in ribbetjes. :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor ons de eerste x, maar niet de laatste x ! 7/31/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top ! Mooie porties, super verzorgd en lekker. Ook enorm geapprecieerd dat er een telefoontje kwam dat de levering iets later ging zijn. Kruidenboter super lekker, ribbetjes met Jack Daniels saus overheerlijk. Een absolute aanrader en meerwaarde. Dit is absoluut zijn geld waard ! 7/30/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, op tijd geleverd, mooie portie 7/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 7/23/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Verse producten, tijdige levering, royale porties. 7/21/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en maar dan genoeg! Niks op aan te merken! 7/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de zomer tapas schotel heel erg geslaagd ,en de ribbetjes waren weer super lekker, alsook de wrap en het slaatje iedereen was heel tevreden dank je wel grtjs chantal This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is superlekker en zijn geld waard , is nu 2de maal dat we hebben besteld en eerste maal na 45 min werd er geleverd zoals aangegeven, nu bijna 2u gewacht , besteld om 19u10 geleverd om 20u50 , spijtig genoeg was de honger volledig over en hebben we met ons 4 bijna niks meer gegeten. Zeer spijtig , 45min a 1u kan ik wel verstaan het komt ook van Deinze maar bijna 2u vind ik veel te lang 🤷‍♂️ Als men ergens kan laten weten dat er zo een lange wachttijd is dan zou ik nog kunnen kiezen maar nu is het spijtig genoeg te laat om te eten 🤷‍♂️ Op kwaliteit en de hoeveelheid niks op aan te merken en morgen zal dat zowiezo wel smaken want het is echt wel bereid met verse producten ❤️ Ik besef dat Deinze-Oostakker een eindje rijden is en ondanks de afstand werd het eten toch goed warm afgeleverd. ( wat je meestal bij andere delivery’s niet hebt) Maar ja bijna 2u is te lang sorry 7/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom zeer lekkere ribbetjes en een meer dan voldoende grote portie. We kunnen er morgen nog eens van smullen. We bestellen hier zeker nog. Dankjewel 7/15/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbetjes waren superlekker zeker genoeg en keurig op tijd thuis gebracht dank u wel 7/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd zeer lekker op op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect in orde ! Stipt geleverd, ruim voldoende en heel lekker!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds super lekker!!! 7/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima 7/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De duroc ribben zijn super lekker!!! Hopelijk blijven ze beschikbaar. 7/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opnieuw dik in orde 7/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tasty food and very nice service!! ⭐⭐⭐⭐⭐ 7/9/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was opnieuw overheerlijk. 7/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker en meer dan genoeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk... perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was tiptop inorde. De ribbetjes waren heel erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dikke merci!! Jullie hebben er opnieuw een onvergetelijk avond van gemaakt met de tappas schotel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon super goed!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, zowel ribbetjes als visgerechtjes! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was ZEER lekker en ruim voldoende , een pluim voor de kok,hij weet wat lekker is!zeer goede service,hartelijk dank! Andre en Christine This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was superlekker! Zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker zomer buffet ! Het thuis bezorgen is een groot voordeel wanneer het warm is. Wat ook positief is, er hoeft geen borg betaald te worden voor schotels die dan achteraf terug gebracht moeten worden. Doe zo verder… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! En meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar! Top! 6/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opnieuw zeer lekker, om vingers en duimen bij af te likken! De gehaktballen in champignonsaus zijn een echte aanrader. QUALITYFOOD!! 6/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker !! 6/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Scallie's Ribs 5 stars after 1191 reviews
Scallie's Ribs