Reviews


5 stars after 1434 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ribbetjes waren niet gekruid en taai, varkensbord was lauw/koud, pasta met zalm en dille was zonder dille. Wij waren allevier niet tevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was echt top!! πŸ‘ŒπŸ» Zeker en vast voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kan geen verbetering aanbrengen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De jongen die leverde was super vriendelijk en excuseerde hem dat hij ietsjes later was . Maar was zeker niet te laat ! Jullie kunnen ook maar jullie werk doen ! Chapeau zelf daar voor ! En we waren terug zeer tevreden zoals altijd ! Ps jullie mogen gerust laten weten aan de chauffeur dat zijn klant vriendelijkheid top was πŸ˜‰ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tweede keer besteld en alweer super lekker! Wij zijn fan πŸ˜€ 2/18/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en uitgebreid valentijns luxe ontbijt gehad., meer dan voldoende en alles op en top vers, zeker voor herhaling vatbaar 2/16/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weeral heel tevreden! 2/16/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging mooi op tijd en lekker zoals altijd. 2/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden.Was opnieuw in orde net zoals de eindejaarsmenu. Lekkere smaken, echt een aanrader! 2/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was top 2/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker maar werd geen rekening gehouden met mijn kaasallergie. Bij bezorging werd gezegd dat er niets met kaas in de box zat. Bijna alles wat met kaas. Ik heb bijna niets kunnen eten en zelf eten moeten weggooien. Dit kwam doordat er op de website niet vermeld stond hoe het bereid was. Dit had een teleurstelling kunnen voorkomen of de waarheid spreken dat er wel kaas in zat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd, lekker en voldoende This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de valentijns brunch box besteld : heel lekker , ruime hoeveelheid , gans de dag lekker smullen van ontbijt , lunch , dessert tot avondmaal . Aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was super in orde 2/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en verzorgd voor herhaling vatbaar mmm 2/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbetjes waren super super lekker πŸ˜‹. Heel verzorgd πŸ₯° 2/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heel lekker gegeten! Supersnelle levering! TopπŸ‘ 2/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het valentijnsontbijt was dik in orde! Bedankt, we hebben ervan genoten! ❀️ Ps: ik was de winnaar van de actie op fb, leuk om dit te mogen winnen! 😊 2/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Heel leuk met de warme hapjes erbij ook! Voor herhaling vatbaar!!! 2/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heel lekker 2/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aperitief bordje wat duur ... Ribbetjes mochten wat beter gekruid zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tip top in orde! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbetjes waren heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gevarieerd luxe ontbijt, stipte levering en vriendelijke bezorger! πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste maal hier besteld. Bestelling/levering verliep vlot en volgens afspraak. Eten zeer verzorgd en lekker ! We bestellen nog ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden klant :) 2/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker we zitten binnen kort met bezoek en leek ons leuk omdat eens te bestellen maar eerst even zelf geprobeerd en mmmm ! Ontbijtmanden zijn ook steeds super lekker en veel . Doe zo verder ! 1/31/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat bestelling niet compleet was en dat de nalevering pas na klein half uurtje er was. Zelfs geen tegemoetkomen.... hopelijk volgende keer beter als ik nog bestel... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de ribbetje uitgedroogd en zeer weinig sweet te proeven :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tapas als middagmaal. Bestelling thuis bezorgd op het aangegeven uur. Zeer vriendelijk. Voldoende voor grote eters. Een echte aanrader πŸ‘πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel verzorgde maaltijd met smaak bereid. Vlotte levering. Zeker niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was nog warm en het was zeer lekker , een aanrader 1/29/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Last minute nog besteld en na amper 35 minuten al geleverd. Prima service en vooral heel lekker eten. 1/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ‘πŸΌ 1/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere kennismaking met Scallies. Doe zo verder en tot nog eens! 1/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect!!! 1/24/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Scallie's Ribs 5 stars after 1434 reviews
Scallie's Ribs