Reviews


5 stars after 933 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superkwaliteit: heerlijke en malse ribben, lekkere en verse groentjes, smakelijke rozemarijnaardappelen, fantastische dips/ kruidenboters en dressings! Vriendelijke bezorger en geleverd op het afgesproken uur... TOP! 4/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar Echt in orde 4/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere gerechten. Steeds verandering en mooi op tijd. Wij zijn fan! 4/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer jack Daniel's ribbetjes gekozen. Hemels gewoon ๐Ÿ˜ suuuper lekker en Royale portie. ECHT TOP ๐Ÿ‘Œ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondertussen hebben wij al enkele keren besteld en steeds zijn we super tevreden. Zelf ben ik grote fan van de ribbetjes maar het aanbod is groot genoeg zodat iedereen iets lekkers kan vinden. We wonen een dikke 20min van de zaak vandaan en toch komt het eten hier tijdig en warm toe. De selectie aan tapas is ideaal om telkens iets anders als voorgerecht te kiezen en als dessert moet je zeker eens de chocomousse proberen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na op Pasen een lekkere ontbijtmand, nu een zeer overgevulde brunchmaaltijd.Superlekker terug๐Ÿ˜€ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeel lekker! Zeer tevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden rozarijn aardappelen gevraagd en hier voor bijbetaald maar deze hebben we niet gekregen. Is er een mogelijkheid om dit in orde te brengen? 4/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een zalige avond "uit eten" thuis met het gezin. Gemakkelijk, verzorgd en lekker en gezellig, bon daar zorgden we uiteraard zelf voor. 4/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gemakkelijk te bestellen, veel keuze, correcte levering. goede kwaliteit, en heel lekker! 4/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Niets op aan te merken. 4/9/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enorm lekker en voldoende!!! 4/9/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
heel lekker en verzorgd, mooie porties !! 4/8/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbetjes en aardappel was heel lekker top in orde! 4/8/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hapje in de schelp vermeldt 'tongrolletje', maar er lag 1 scampi in de saus. Hoofdgerecht: te veel saus met onnodig veel groenten. Vlees ook niet echt zacht. Hier was beter gewoon een goed stukje vlees gekozen. 4/6/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het ontbijt was erg lekker en volledig. Het enige punt van kritiek is dat het plastiek rond de mand enorm naar nicotine rook. Dit was niet zo aangenaam, gelukkig rook het ontbijt zelf er niet naar. 4/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was zeker en vast in orde, we hebben er van genoten! bedankt 4/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service, heerlijk verse producten, creatief verzorgd samengesteld, aangenaam verrast, een aanradertje! 4/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heel lekker,webestellen zeker nog bij jullie,dank u wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Bedankt ๐Ÿ™ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top in orde.Zeer lekker.Top service๐Ÿ˜€๐Ÿ‘Œ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en verzorgd. Wel een dessertmix die niet te vinden is... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SUPER! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitgebreide keuze en super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super verzorgd en zeer lekker. Voor herhaling vatbaar, This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was tiptop in orde ! Super lekker en op tijd geleverd. Meer dan een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon superlekker. Top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goede service! Super lekker eten! 4/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer in orde. Op tijd geleverd en ruime porties. Een aanrader! 4/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Take away met de mobilhome. Super lekker en vriendelijk! Een echte aanrader. Wij komen terug๐Ÿ‘ 4/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besteld vanuit oudenaarde, binnen het uur geleverd ๐Ÿ‘Œ 4/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker 4/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer lekker, heel verzorgd en ruim voldoende porties! Een aanrader! 4/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker, keuze voor volkoren pasta zou fijn zijn. (er zijn zoveel extra keuzemogelijkheden bij de ribbetjes, maar geen keuze in de pasta...) 3/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vlotte service, netjes op tijd en nog warm genoeg om onmiddellijk toe te tasten maar vooral héél lekker, voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Op tijd aan huis geleverd. Meer dan voldoende! Doe zo verder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Scallie's Ribs 5 stars after 932 reviews
Scallie's Ribs