Reviews


5 stars after 374 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn zeer tevreden. De 1e schotel ging er vlot door omdat we honger hadden. Daarna het broodje opgewarmd, dat was heerlijk. De 2e schotel hebben we maar voor de helft op gekregen....Meer dan genoeg dus en heel lekkere tapas variëteiten!! 8/22/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer gevleesde ribben , ruim voldoende van alles , dank u wel 8/21/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles zeer correct & lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was zeer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 8/14/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De ribbetjes waren niet mals en met veel vet aan. Moesten ze nog eens in de oven of niet, geen uitleg bij gehad. Portie was zeker ruim genoeg. Lekker slaatje met goede saus. Ook de kruidenboter bij de patatjes was heel lekker en meer dan genoeg 8/14/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel verzorgd, superlekker en mooie portie! 8/14/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP! 8/10/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs-kwaliteit dik inorde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waaauw.. dit was echte restaurantfood in ons eigen huisje❣️Een échte aanrader❣️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker voor de eerst keer maar wees gerust het is voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
jammer dat er toch paprika in de salade zat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribbetjes waren overheerlijk ! Veel groenten en de aardappelen en de ribbetjes waren heel warm bij aflevering! Dus top ! Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker,vers slaatje met lekkere dressing...en dan die overheerlijke kruidenboter...👍🏽 8/8/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, vriendelijk en vooral voldoende food! 8/8/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Enkel mogen ze voor mij x minder dik zijn (lees:minder vet). Dit is uiteraard een persoonlijke mening. Kan ik dit bij opmerking ingeven bij een volgende bestelling? De groentjes & patat waren top! 8/8/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker Vriendelijk Stipte levering 8/1/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlugge correcte levering. Alles mooi warm. Bij 1 persoon waren de ribbetjes nog rauw binnenin, nog eerst in de oven gestopt. De andere perfect. het slaatje nogal basic en veel. Liever wat minder en fijner. De aardappelen met kruidenboter waren ook lekker. Bedankt en tot ziens 8/1/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima in orde. Als we 1 kleine opmerking zouden maken zouden we voorstellen dat de potjes saus voor de ribben ietsje groter mogen zijn 8/1/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks je 48u op voorhand moet bestellen (tapasschotel), kon ik toch bestellen. Salades zeer vers! Grote portie! 7/31/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker! Vers en vriendelijk. doen we zeker nog 7/31/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets teveel eten per persoon, maar wie maalt daarom ;) Super lekker 7/25/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!!! 🥰 Beetje te veel besteld maar totaal niet erg 🤣 Grote porties, super mals vlees, echt top! Top service kwa tijd! 👍🏼 7/23/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer eens tip top inorde. Besteld om tussen 17.30-17.45 te leveren was zeer mooi op tijd zelf. Enorm vriendelijk een echt aanrader voor wie liefhebber is van spareribs :) 7/23/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima prijs/kwaliteit. Vriendelijke en stipte bediening bij afhaling 7/20/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar. Was heel lekker en verzorgd. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal heel verzorgd en zeker genoeg. Zelfs nog redelijk warm bij levering! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Suuuper lekker! Aanrader ! 7/18/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP! Zoals altijd! 7/18/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker en meer als voldoende! Vlotte bediening. Kan geen negatief punt bedenken, bedoel daarmee...dat ik nog wel eens iets bestel. DOE ZO VOORT:MEER ALS GOED BEZIG 7/17/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hammetje em mosterdsaus heel lekker . Ruime porties ook. Slaatje in orde. Pasta met currysaus 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Scallie's Ribs 5 stars after 374 reviews
Scallie's Ribs