Reviews


5 stars after 1529 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was perfect zoals we gewoon zijn hier. 7/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit is echt een aanrader. Ongelooflijk lekkere ribbetjes! Heerlijke pasta en een heel vriendelijke bezorgster! Iedere keer opnieuw een genot. Daarvoor kook je zelf niet. Met vriendelijke groeten, Veerle 7/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk super lekker en meer dan voldoende! Complimenten aan de chef! 7/28/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben al verschillende keren bij jullie afhaal eten besteld. Maar gisteren was het echt niet goed. De ribben waren volledig doorbakken. De aardappelen waren ook veel te ver, het gerecht met de scampie's was heel erg weinig. Zeer spijtig. Met vriendelijke groeten Laura 7/25/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was geslaagd zoals altijd niks te klagen we zijn superblij dat we scallies kennen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Fantastisch lekker! Jammer dat het al de zevende keer is dat mijn kortingscode via de website niet werkte. 7/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker eten en goede bezorging. Enkel jammer dat er bij de ribbetjes krieltjes zaten in plaats van aardappel in de schild. 7/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pasta en perfect klaargemaakte rib. Top 7/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte en persoonlijke service. Het eten was lekker, vers, mooi gepresenteerd en meer dan voldoende. Een aanrader. 6/20/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als enige opmerking: De warme groentjes konden wat kruiding gebruiken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en heel verzorgd. Stipte levering. Wat ons betreft een aanrader. 6/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel veel, het kan niet op. Veel verschillende lekkere dingen. Keuze genoeg. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeker de moeite, wel niet alles ontvangen, jammer, zeker op een dag als vaderdag kan het mogelijks te druk zijn geweest. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontbijt was top πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heel erg lekker! 6/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd uitstekend bestellen regelmatig daar. Goeie porties vriendelijke personeel 6/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top food, no words.... πŸ€πŸ₯³πŸ˜Ž, must be given 10 stars 😎πŸ₯³πŸ€πŸ—πŸ€πŸ– This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker πŸ‘πŸ‘ 6/4/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden 6/3/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 6/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super ;) 5/28/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker! Mooie porties! Heerlijke verse producten, vriendelijke bediening! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg was een zak gescheurd en had ik een spoor van jus van aan mijn voordeur tot aan de eettafel maar het heeft wel gesmaakt 5/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de betere take away / delivery ....lekker en ruime keuze 5/9/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat jammergenoeg 1 koek in die nog volledig in deeg was binnenin en dus niet kon opgegeten worden.. heb een foto genomen maar zie dat ik hem niet kan meesturen.. Al de rest wel lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De brunch was lekker en zeer veel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Verzorgd,heeft gesmaaktπŸ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was super verzorgd en zeker genoeg! en mooi op tijd geleverd. De prijs was wel erg hoog. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect. Het was een zalig ontbijt met het gezin. Heel mooi boeket. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topkwaliteit. Een echte aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, veel variatie en verse producten. 5/7/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het ontbijt die online stond, was niet meer beschikbaar. Men belde dat men hier een variant op ging geven, maar dit was veel minder dan de originele bestelling. Zeer jammer en teleurstellend gezien dit een cadeau was. 5/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gekozen voor de sweet ribs en waren zeker niet slecht maar echt zoet zijn ze niet. Persoonlijk heb ik ook liever ribbetjes waar het vlies van verwijderd is voor een betere opname van de kruiding en laksaus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bedankt voor het extraatje! Ze waren zeer lekker!! 4/23/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Scallie's Ribs 5 stars after 1529 reviews
Scallie's Ribs