Reviews


5 stars after 1641 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestelden het Moederdag ontbijt bij jullie. Dit werd vlot geleverd en op het gekozen tijdstip. Het ontbijt was lekker en de extra's waren fijn. We vonden het wel jammer dat er niet voor elke persoon een koffiekoek inzat ( 2 croissants, chocoladekoek...) Wij bestellen vaak een ontbijt (op andere plaatsen) en krijgen vaak meer dan hetgeen we bij jullie kregen/ betaalden. Dus prijs kwaliteit zouden wij dit jammer genoeg niet aanraden... 5/15/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEEL TEVREDEN ,,OP TIJD GELEVERD. VERZORGD,MOOIE VERPAKKING. HEEL LEKKER VOOR HERHALING VATBAAR X 5/13/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
super lekker, zoals altijd!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was een beetje weinig en waren precies afbakbroodjes.niet echt van de bakkerij kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top ! En mega lekker Goede en vlotte service I love it 5/10/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles oké super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker daar! Vlotte bestelling en bediening Top! 4/13/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd blije gezichten als we een ontbijt laten leveren! Altijd top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker, en mooi op tijd warm bezorgd ookal is het niet bij de deur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk alles mooi op tijd geleverd, zodus kwantiteit en kwaliteit zeer goed. En zo hebben wij niks om over te klagen. 😋 3/30/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en top service! 3/22/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere valentijn-ontbijtmand !! Ruim voldoende & veel variatie. Zeker voor herhaling vatbaar !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We namen de lovebox… zeer verzorgd, pure verwennerij. De tapas waren zalig. De scampi’s zinnenstrelend… net zoals alles… de doos was een plezier om te openen…. Dank je wel! Onze 10de valentijn was perfect dankzij jullie. Kathleen 2/14/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
100% tevreden , verzorgt , heel lekker . voor herhaling vatbaar 2/14/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden over deze service. Op tijd geleverd. Duidelijke instructies. Lekker eten. Voor herhaling vatbaar. 2/14/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles Perfect! Dankjewel voor de vroege levering! 2/14/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij genoten van een heerlijk verzorgd luxe ontbijt! Voor herhaling vatbaar! 2/14/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles super lekker en meer dan voldoende!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vlot Heel vriendelijk wat later de bezorging En verwittigd geweest via de telefoon En mega lekker! En meer dan genoeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima vriendelijke service en bezorging ! Super lekker en vers ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste maal hier besteld en dit wordt zeker niet de laatste maal. Mooie porties en zeer lekkere ribbetjes die ondanks de afstand van de bezorging mooi warm op ons bord arriveerden. Niet goedkoop maar waar voor je geld. 1/29/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste maal besteld en alles was prima in orde en heel lekker ,zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer tip top in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heel lekker. Alleen heel jammer dat ze de gelakte ribbetjes hadden vervangen door sweet ribs zonder ons te contacteren. Zeker bij een bestelling zo groot als onze. Mvg Jordy Celis This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het heeft gesmaakt, de service was dik in orde (telkens er iets moest veranderen aan de bestelling werd er onmiddellijk opgebeld) en we mochten een extra voorgerechtje ontvangen, dus wij waren zeer tevreden. 1/3/2024
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was zeer lekker en netjes verzorgd. Bedankt tean Scalliesribs. 12/25/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer… Vroeger was het beter, je kreeg ook meer. Ook hadden de ribbetjes meer vlees… Nu waren ze hard, zonder veel vlees aan, ook helemaal uitgedroogd… 11/13/2023
Hallo Sarah, dit kan zeker niet de bedoeling zijn. Dit willen we toch zeker rechtzetten. Kan u hiervoor contact opnemen via mail?
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP!TOP!TOP Eerste keer hier besteld, we bestellen zeker nog. Grote porties en allemaal heel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super lekker!!! En meer dan voldoende This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extreem goede ribben + patat met boter, lekkere scampis, uiterst vriendelijke service! Thanx! 10/19/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed gegeten. Meer dan voldoende. Zeer malse ribben. Top! 10/9/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excelent Food B-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerkingen. Heel tevreden, heb al meermaals besteld. Een aanrader. 7/27/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/11/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was weer superlekker, alleen miste ik de gratis biertjes die volgens de website zouden meegeleverd worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en lekker 5/22/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Opvolging bestelling werd niet upgedate met verwachte levertijd, telefonisch niet bereikbaar. Eten was lekker, kip in slaatje beetje aan droge kant. 5/18/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was eerste bestelling en was wel wat zoeken op systeem achter datum/uur bepaling. Na herhaalde tevergeefse pogingen toch achterhaald hoe systeem in elkaar zat. 5/15/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere en gevarieerde ontbijtmand. Een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ja was in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Scallie's Ribs 5 stars after 1641 reviews
Scallie's Ribs