Reviews


5 stars after 933 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer dat we ribbetjes bestelden via jullie, en nog altijd aangenaam verrast. Meer dan genoeg om hier van te smullen, vlees kwam mooi los van de beentjes. Een smakelijke ervaring. Voor herhaling vatbaar. 5/7/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super in orde! 5/6/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super in orde ! 5/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was de eerste maal dat we bij Scallies Ribs bestelden, heel het gezin vond het heel lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker en zeker ruim voldoende. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze eerste bestelling was in orde. Dit gaan we zeker meer doen. En zeker meer dan voldoende om te eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker . Eten nog heel goed warm . Vriendelijke bezorger met andere woorden top kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkker echt lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via via hebben we dit ontdekt, heel makkelijk te bestellen, aan huis geleverd en heeeeeeel lekkere ribbetjes! We gaan zeker en vast nog eens bestellen bij jullie! Bedankt Mvg Sarah 5/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super goede service 4/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super lekker, stipt, super vriendelijk met aangename porties. 4/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pico bello 😋😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was zeer lekker, alles optijd en zoals voorzien geleverd. Hier gaan we zeker nog eens bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerkingen .super lekker gesmaakt ga het nog doen Het was de eerste maal .Proficiat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte kwaliteit. Perfect bediend ! 4/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enorm lekker. 2x sweet, 1x BBQ, 1x gelakt, 1x pasta,.... Lekker, op tijd, grote portie, ... Een echte aanrader!!! 4/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden zoals altijd. Stipte bezorging, lekker vers en grote porties. 4/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt top! Zeker voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader 4/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima, ook qua temperatuur nog lekker warm, levering op de juiste tijd. 4/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was onze eerste maal, en alles was prima, prijs kwaliteit, vers en ondanks de afstand prima op tijd geleverd. Een dikke proficiat aan de keuken, en de bezorging. 4/23/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en voldoende grote portie. Voor herhaling vatbaar. Mvg 4/23/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker onze zoon eet bijna nooit ribben en nu heeft hij een volledige lat van mij opgegeten zeer vriendelijke levering en meer dan op tijd . voor mij mochten de spicy ribs wel wat pikanter maar dat zijn smeken en bij een volgende bestelling vraag ik dit gewoon. super bedankt!!! 4/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en kwaliteit van eten. We gaan zeker nog eens bestellen! 4/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deserts zijn TOP Ribbetjes vonden wij persoonlijk het wat aan de koude kant & iets te droog. 4/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Rijkelijk laat geleverd ! 4/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een snelle bezorging ook al wonen wij niet echt dichtbij en het was warm. Het was lekker. De sweet is niet echt zoet, dus wel zelf wat honing toegevoegd. De porties zijn ok maar ook niet heel erg veel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hebben de brunch besteld... deze was heel lekker !! er zat echt veel in en ook heel veel gezonde producten, ook iets wat minder gezonde, maar het was heel lekker en ja wij eten er nu nog van en er is zelfs nog wat over voor morgen😉 en ook een pluim naar de levering, super vriendelijk !! tijdstip binnen de voor opgestelde speling !! 1 min puntje... maar alle begrip , staat ook duidelijk correct vermeld op de website.... afbak broodjes, sommige iets te hard af gebakken.... samen werking met desnoods een bakkerij zou jullie brunch nog meer omhoog trekken kwa beoordeling, en daar mee bedoel ik de gewone koeken, pistolet .... voor die prijs zou dit echt nog een surplus geven Maar zoals ik zei, , heel lekker, veel... correct... iets minder snoep desnoods iets anders in de plaats... Maar al bij al super tevreden gaan we nog doen. grapje ... krijgen we voor deze eerlijke en coorecte beoordeling, volgende keer geen betere korting 🤣🤣 toch genoten van de brunch... en nog... alvast hiervoor bedankt !! V.M. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was zeer lekker . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds, heel lekker gegeten en een prima service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In orde zoals altijd 4/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel geslaagde maaltijd. Eten was nog goed warm bij levering. Was ook zoals verwacht. Lekker en voor 95 % in orde. Voor herhaling vatbaar. 4/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker, goede service zeker voor herhaling vatbaar 4/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Een aanrader en meer dan voldoende! 4/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer maar eten was koud en ribbetjes niet echt pikant ik vermoed dat ik de verkeerde ribbetjes gekregen heb? 4/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Scallie's Ribs 5 stars after 932 reviews
Scallie's Ribs