Reviews


5 stars after 1505 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super makkelijk om online te bestellen en zeer mooi op tijd. Zeer vriendelijk .. en heeel lekker!! 11/26/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en mooi optijd echt top 11/19/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect 11/17/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 11/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen kindergerechten op de website staan of je gerec je en in kinderportie kan krijgen 10/24/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribs waren heel lekker en goed warm Tagliatelle was veel en lekker 😋 10/21/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/10/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Levering gebeurde zeker op tijd. Super lekkere gerechten! Grote porties. Een aanrader! 10/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onderweg stond nog niet in kleur en ze stonden voor de deur. Zeer lekker eten! 10/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
normaal zijn de ribbetjes altijd lekker en zacht … Deze keer leek het alsof ze reeds op voorhand bereid waren , en opgewarmd werden.Zo droog en uitgebakken ! Geen aanrader deze keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Misschien een beetje meer foto's over de producten, zoals de tapas planken, ontbijtmanden, .... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds lekker en voldoende gegeten. Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was inorde en mooi op tijd geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn zus had vorige week besteld en liet ons weten dat de ribbetjes droog en niet lekker waren. Met de gedachte 'Kan gebeuren.' bestelden ook wij. Echter waren ook nu de ribbetjes droog, delen zelf te hard om in te bijten en hadden ze weinig smaak. Ook is de portie duidelijk minder. Spijtig, want we zijn altijd grote fan geweest. 9/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk super in orde! Ondanks de drukte op tijd en het extraatje was ook zeer lekker. Zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was zoals altijd dik in orde. Heel erg genoten van de krielaardappeltjes en de tweejarige zoon vond het ook heel lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbetjes waren heel lekker 8/26/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is zeer geslaagd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, heel lekker, ruim voldoende, en voor het eerst een Scalleke geproefd. Oor herhaling vatbaar. 8/20/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het duurde even voor de bestelling er was, maar alles was HEERLIJK. Zelden zo'n goeie ribben of kippebouten gegeten. 8/19/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zuiderse linguini met gegrilde kip en chorizo —> ipv linguini heb ik spaghetti gekregen. Ook was de garnituur ver te zoeken. Bijna €20 voor juist wat spaghettislierten en 5 stukjes kip is mij teveel. 8/19/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal goed volgens verwachtingen. Verwachte wachttijd werd aangehouden. De chauffeur vond mijn huis niet direct en deed de moeite om mij te bellen in plaats van direct op te geven. Vriendelijk persoon ook. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze maal iets anders gekozen. Heerlijke zalm en tongstrelend lekkere pasta met champions. Ook mijn 2jarige zoon heeft met heel veel smaak gegeten en heeft bijna de volledig pasta opgegeten. Als moeder heb ik me mogen haasten om de pasta te kunnen proeven. Scallies Kitchen is en blijft onze topfavoriet!!! 😉😋😃😄 8/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijk. Bedankt om tot in Oostrozebeke te leveren. De status van de levering klopte echter niet. 8/5/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absoluut top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was perfect zoals we gewoon zijn hier. 7/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit is echt een aanrader. Ongelooflijk lekkere ribbetjes! Heerlijke pasta en een heel vriendelijke bezorgster! Iedere keer opnieuw een genot. Daarvoor kook je zelf niet. Met vriendelijke groeten, Veerle 7/30/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk super lekker en meer dan voldoende! Complimenten aan de chef! 7/28/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben al verschillende keren bij jullie afhaal eten besteld. Maar gisteren was het echt niet goed. De ribben waren volledig doorbakken. De aardappelen waren ook veel te ver, het gerecht met de scampie's was heel erg weinig. Zeer spijtig. Met vriendelijke groeten Laura 7/25/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was geslaagd zoals altijd niks te klagen we zijn superblij dat we scallies kennen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Fantastisch lekker! Jammer dat het al de zevende keer is dat mijn kortingscode via de website niet werkte. 7/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker eten en goede bezorging. Enkel jammer dat er bij de ribbetjes krieltjes zaten in plaats van aardappel in de schild. 7/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pasta en perfect klaargemaakte rib. Top 7/1/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte en persoonlijke service. Het eten was lekker, vers, mooi gepresenteerd en meer dan voldoende. Een aanrader. 6/20/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als enige opmerking: De warme groentjes konden wat kruiding gebruiken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en heel verzorgd. Stipte levering. Wat ons betreft een aanrader. 6/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel veel, het kan niet op. Veel verschillende lekkere dingen. Keuze genoeg. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeker de moeite, wel niet alles ontvangen, jammer, zeker op een dag als vaderdag kan het mogelijks te druk zijn geweest. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontbijt was top 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Scallie's Ribs 5 stars after 1505 reviews
Scallie's Ribs