Reviews


5 stars after 1191 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige service, meteen telefoontje omdat er iets niet beschikbaar was, met superalternatief! Wederom voor herhaling vatbaar! 9/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2de x pasta besteld en was deze keer niet zo lekker.. Erg eentonig... 9/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer echt genieten van de salades en wraps! Alles super vers! 9/23/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker, hebben verschillende gerechtjes gecombineerd en het smaakte naar meer. 9/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker! 9/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbetjes waren heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In orde zoals gewoonlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 9/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vlotte bediening..Steeds vriendelijke mensen. De bereidingen zijn zeerverzorgd en zijn heel lekker 9/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was verzorgd en heel lekker 9/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker en meer dan voldoende! 9/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, prima service en vooral lekker eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was voor 18u42 voorzien…. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wanneer er verschillende wraps worden besteld, graag met stift erop zetten wat er in zit!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP! 9/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry , maar het was bijna nie te eten de aardappelen waren enorm slecht de ribben 2/5 de zalm was 3/5waard patatas bravo 0/5 8/30/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten van jullie ribbetjes Jack Daniels, een echte aanrader ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere ribbetjes en spaghetti bolo! Mooie porties! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd in orde 8/28/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker! Zeker een aanrader 👌🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, vlotte bezorging en prima kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend, service was snel en eten heel lekker en zeker genoeg. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer echt wel teleur gesteld !! Vorige keer lasagne besteld, dan een vol bakje ontvangen, was heerlijk, deze keer 1 x gewone lasagne en 1 kip lasagne besteld, bakjes ontvangen, deze waren voor hetzelfde geld beide maar voor de helft of iets meer gevuld, heel teleurstellend voor die prijs, met hoeveelheid ribben hebben we dit ook al ervaren dat porties en gewicht soms heel erg van mekaar kunnen verschillen, doch steeds voor dezelfde prijs. Wat is hier gaande Dit doet ons twijfelen aan een volgende bestelling !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was super weer in orde ,champignons met boursin heel lekker 8/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijk en stipt . Lekker en verzorgd en meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar. 8/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste maal BBQ box besteld. Zoals altijd super verzorgd en meer dan genoeg! Zeker voor herhaling vatbaar! 8/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer zeer lekker zoals altijd mooi op tijd en zeer warm nog bij aankomst super lekker 8/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Al 2x besteld en was 2x dik in orde! Je krijgt zeker voldoende, wij kunnen er vaak 2x van eten! Dus prijs - kwaliteit - kwantiteit zit zeker goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd correcte afhandeling en ruimschoots voldoende, lekker eten! 8/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en verzorgd! 8/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Jack ribbetjes waren supermals en lekker. het voorgestelde biertje erbij paste goed en werd dan ook met veel smaak gedronken. De pasta was ook ruim voldoende! 8/9/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor een verjaardagsfeestje hebben wij het Koud gemengd Zomerbuffet besteld. Dit werd mooi op tijd geleverd. Zeer mooie en verzorgde presentatie op grote schotels. Een waar genot voor het oog. Maar nog groter was het genot om al dit lekkers op te eten. Alles was super lekker en vers. Onze gasten waren ook dolenthousiast en hebben allemaal een potje mee naar huis. Want er werd meer dan voldoende geleverd! Wij waren al een tevreden klant door de ribbetjes en zijn nu nog meer overtuigd! 8/9/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weeral heel lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit erg goed! Vriendelijke thuis bezorgers, en ruime porties. Al met al n prima adres om smakelijk te eten!! 8/7/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds heel lekker en verzorgd. 8/6/2021
Scallie's Ribs 5 stars after 1191 reviews
Scallie's Ribs