Reviews


5 stars after 1254 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was👍👍👍👍 11/27/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super ook het kaartje erbij ! 11/27/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima. 11/27/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en zeer goede levering top 11/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer voortreffelijk eten super lekker !!! 11/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles dik in orde 11/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribben waren rauw en juist gestoomt. Niet gegrild. 11/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zeer lekker en zeer mooi porties, het heeft ons allen lekker gesmaakt en zelf eens niet moeten koken was super. Nogmaals bedankt voor de super service 11/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering was iets later maar werd opgebeld om dit mede te delen en alles was nog lekker warm 11/13/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en warm geleverd! Vriendelijke bezorger...Topservice! 11/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Degelijk verpakt, het eten was warm en bovenal lekker. De portie was voor ons althans net voldoende. 11/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tijdig en zeer lekker! 11/12/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlotte bestelling via de website en dito levering. Kwaliteit van het eten was heerlijk goed. Wij gaan zoiezo nog terug. 11/11/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden, vlotte bezorging,Heel lekker eten zelfs nog over voor morgen, super service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker. Zoals altijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerkingen, eten was lekker, bezorging correct, zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na twee uur en 30 minuten zitten wij nog steeds te wachten tot onze bestelling geleverd word. 45 minuten geleden getelefoneerd en e waren onderweg naar zulte. Ik wist niet dat het 45 minuten rijden is van wontergem naar zulte. Schandalige wachttijd met kleine kinderen. Er word een revieuw gevraagd en het eten is er nog niet 11/6/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke kip met rijst schotel gegeten. Zoals steeds voldoende en zeer lekker. 11/6/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer dat ik bij jullie bestelde 2uren moeten wachten nu dacht ik ga deze nog eens een kans geven was het eten toch wel niet koud zeker 11/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was in orde 11/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en zal zeker nog herhaald worden. 10/10 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De levertijd was 30min te laat maar er was wel verwittigd via de telefoon en dat wordt zeker geapprecieerd. De kippenboutjes superlekker zoals altijd. Ook de hoofdgerechten heel lekker. Juist met het dessert moet er iets misgelopen zijn tijdens de bereiding want het was op vlak van structuur en smaak niet wat ik gewoon ben de speculoostiramisu van scallies. Niet aangenaam eten en niet lekker. 10/30/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie eten is echt heerlijk en mooie porties ook 10/30/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er minder wraps op dit moment zijn.... Hopelijk van korte duur! 10/28/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vriendelijke bezorger en een dikke pluim voor de uitbaters/koks die meteen een vergetelheid rechtzetten met een heerlijke compensatie. Wij hebben reeds meerdere malen verschillende gerechten gekozen en die zijn keer op keer smakelijk bereid, ruimschoots voldoende eten en gelijk netjes geserveerd. Oprecht een aanrader!!! 10/25/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vlot geleverd. In orde zoals altijd! Hopelijk snel weer langeduc ribbetjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en snelle, vriendelijke service 10/23/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
DOE ZO VERDER ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was super lekker niets op aan te merken , wel jammer genoeg niet meer warm .. 10/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbekes en varkenswangetjes waren super lekker en heel veel en de kruidenboter mega lekker bij de patatjes en warm geleverd super dank 10/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer gemakkelijke bestelling (5/5), perfect op tijd geleverd (5/5). De Jack Daniels marinade is bijzonder lekker, maar jammer genoeg was de kwaliteit van de ribbetjes zelf niet zoals de vorige keren. Het vlees was vrij dun en daardoor ook taai, in tegenstelling tot andere keren dat ik hier besteld heb. 10/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/28/2021
Scallie's Ribs 5 stars after 1254 reviews
Scallie's Ribs