Reviews


5 stars after 565 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling om 18:45u doorgegeven. Wachttijd +/- 45 min werd opgegeven. Pas omstreeks 20:30u geleverd. Ribben waren niet (meer) warm, 1 portie (Sweet) was net iets warmer dan de ander 3. Onze eerste aan huis levering = niet voor herhaling vatbaar. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Beste, normaal is de wachttijd 1 uur. Door de sneeuwval gisteren zijn de wachttijden inderdaad uitgelopen, mits we uiteraard geen ongelukken willen. Onze bezorgers hadden meer tijd nodig om de bestellingen te bezorgen. Hopelijk heeft u toch kunnen genieten van de ribbetjes. Bedankt alvast voor uw begrip. Fijne zondag!
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Alles was top! 1/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dik in orde ,was heel lekkerπŸ‘Œ 1/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste, wij hebben 3x ribbetjes besteld en 1x tongrolletjes in witte wijnsaus. We kregen de ribbetjes en 1x tagliatelli met scampi's. Er werd niet verwittigd dat dit werd gewijzigd. Maar op het eten niets aan te merken, zeer lekker. Ook de bestelling werd op tijd geleverd. Grtjs familie Bultinck 1/16/2021
Beste, bedankt voor uw recensie. Onze excuses dat u een verkeerd gerecht gekregen heeft, er moet inderdaad een verwisseling gebeurd zijn. U mag ons steeds op het moment zelf bellen, dan brengen wij zo snel mogelijk het correcte gerecht. Blij om te lezen dat het u toch gesmaakt heeft. Groetjes en fijne zondag!
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opnieuw SUPER lekker! Heeeel tevreden!! 1/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dikke proficiat !!! Super πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 1/15/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke brunch en niets tekort, bedankt. Super vers en perfecte levertijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zeer lekker met veel variatie !! 1/6/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vriendelijke mensen, vlotte servies en lekkere ribbetjes 1/4/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was dik in orde zelf de leveringstijd πŸ‘πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer dat we bij jullie bestellen en het was dik in orde! Veel keuze in de brunch mand, goede kwaliteit... Een aanrader! 1/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super lekker 1/2/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ontbijtbrunchmand was dik in orde !doe zo verder ... 1/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stipte levering door zeer vriendelijke man De brunch was overheerlijk en zeer gevarieerd Wij gaan zeker nog bestellen 1/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topontbijt, met zeer verse koeken en stokbrood ! Voor herhaling vatbaar 1/1/2021
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere ribbetjes! Een aanrader!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker! En veel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het eten weer super lekker en meer dan voldoende Doe zo verder This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De aardappel bij de ribbetjes ontbrak maar de hoeveelheid ribbetjes was zo groot dat we in elk geval geen honger meer hadden. Ook het slaatje geitenkaas was echt lekker. Iets voor tijd geleverd door een vriendelijke man. Zeker voor herhaling vatbaar. 12/26/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker! 12/26/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker 12/25/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top 12/25/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is lekker van begin tot einde al zijn we daar nog niet kan ik niet wachten om er steeds aan te beginnen is onze 2 keer besteld en zal zeker niet de laatste keer zijn top !!!!! 12/25/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg mijn bestelling helemaal niet en de manier waarop ik behandeld werd, is helemaal niet om over te spreken ! 12/25/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en verzorgd. Heel spijtig dat bij het hammetje de aardappel en de kruidenboter ontbraken. 12/23/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op het juiste tijdstip geleverd. Het was heel lekker en goed .warm. Top !!!! 12/21/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Correcte levering. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. 12/21/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Correcte levering. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. 12/21/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De zalm, de balletjes in tomatensaus en de ribbekes waren super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Scallie's Ribs 5 stars after 564 reviews
Scallie's Ribs