Reviews


5 stars after 1434 reviews
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker! Mooie porties! Heerlijke verse producten, vriendelijke bediening! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg was een zak gescheurd en had ik een spoor van jus van aan mijn voordeur tot aan de eettafel maar het heeft wel gesmaakt 5/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de betere take away / delivery ....lekker en ruime keuze 5/9/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat jammergenoeg 1 koek in die nog volledig in deeg was binnenin en dus niet kon opgegeten worden.. heb een foto genomen maar zie dat ik hem niet kan meesturen.. Al de rest wel lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De brunch was lekker en zeer veel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Verzorgd,heeft gesmaakt😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was super verzorgd en zeker genoeg! en mooi op tijd geleverd. De prijs was wel erg hoog. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect. Het was een zalig ontbijt met het gezin. Heel mooi boeket. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topkwaliteit. Een echte aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, veel variatie en verse producten. 5/7/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het ontbijt die online stond, was niet meer beschikbaar. Men belde dat men hier een variant op ging geven, maar dit was veel minder dan de originele bestelling. Zeer jammer en teleurstellend gezien dit een cadeau was. 5/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gekozen voor de sweet ribs en waren zeker niet slecht maar echt zoet zijn ze niet. Persoonlijk heb ik ook liever ribbetjes waar het vlies van verwijderd is voor een betere opname van de kruiding en laksaus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bedankt voor het extraatje! Ze waren zeer lekker!! 4/23/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
🥰 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerkingen. Alles werd correct, op tijd en warm geleverd. Dank je wel om mijn quarantaine wat aangenamer te maken! 4/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd ruim op tijd geleverd en was voorzien van een lekker hapje van de chef. We hadden een hammetje en pasta ham&kaas besteld. Het was zeer lekker en zeker voor herhaling vatbaar, de mosterdsaus bij het hammetje was echt top!! 4/11/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker zoals altijd heb al verschillende keren bij jullie besteld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd. Prachtige manden en super lekker ! Een aanradertje This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij de eerste bestelling is er van alles misgelopen. Eten te kort, lange wachttijd, rauwe scampi’s. Hiervoor werd na veel communicatie toch een kleine korting gegeven. Ondanks dat was de tweede bestelling wel oke. 4/9/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Volgens onze bestelling zouden wij na 45 minuten onze levering krijgen . Ideaal dat was dan 18.15 u.Zo konden we nog samen op t gemak eten voor we moesten vertrekken (om19.30u)Helaas slechts om 18.58u geleverd wat betekende dat wij amper enkel ribbetjes kunnen eten hebben . Spijtig . Er werd ons dan aan de telefoon ook nog gezegd dat ze elk minuut konden leveren . We hadden beter de boel geannuleerd en ons geld terug gevraagd . 4/4/2022
Beste Sylvie, onze excuses, door de Ronde van Vlaanderen was het veel drukker dan normaal voor onze bezorgers op de weg. Hierdoor liepen onze leveringen vertragingen op, afhankelijk per regio. Hopelijk kunnen wij u een volgende keer gelukkig maken.
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excelent, no words 🍀🍀🥳🥳😎💪! Excelent food and taste.... mmm mm mmm 🍀🍀🥳🥳💪! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere en smaakvolle ribbetjes, verzorgde groentjes en heerlijke warme aardappel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt 4/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker! Correct op tijd voor de bezorging! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere sappige ribben met een verzorgd slaatje en lekker aardappel met kruidenboter. Zeker voor herhaling vatbaar 3/26/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestelden het brunchbuffet dit weekend en dit was tip top in orde. Verzorgd, meer dan genoeg en vooral heel lekker! Alle gasten content en wij ook :-). Bedankt! 3/19/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en zeer verzorgde tapasschotel met alleen maar kwaliteitsprodukten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
DE-LIC-IOUS This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer lekker, tijdig geleverd. We hebben genoten van een lekkere maaltijd! 3/7/2022
Scallies Ribs Dentergemstraat 7 051628242
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2022
Scallie's Ribs 5 stars after 1434 reviews
Scallie's Ribs